Inside the Script: Venom

 



Στο σημερινό Review έχουμε μια ταινία του 2018 που κάποιοι έχουν δώσει χαμηλά Ratings, ωστόσο εγώ πιστεύω πως ήταν ταινιάρα και θα μάθετε αμέσως το γιατί!


Το Venom είναι μια Superhero ταινία, μόνο που ο Venom δεν είναι ακριβώς Superhero, αλλά έχει τον ρόλο του "Antihero" έπειτα εξελίσσεται σε καλό χαρακτήρα κατά κάποιο τρόπο. Ένας εξωγήινος οργανισμός, που έχει μορφή υγρής παχύρρευστης, μαύρης μάζας ενώνεται με τον πρωταγωνιστή μας, τον Eddie Brock, ο οποίος επίσης, είναι ένας δημοσιογράφος, αποκτά Superpowers και κάπως έτσι λοιπόν δημιουργείται ο εφιαλτικός Venom! Το εξωγήινο παράσιτο όμως, χρειάζεται τροφή και παίρνει τον έλεγχο και έτσι ο ξενιστής (Eddie) τρώει οτιδήποτε βρεθεί μπροστά του. Στον Venom άρεσε η γή και επέλεξε να μείνει εκεί, καθώς στο τέλος παλεύει και αποτρέπει ένα άλλο παράσιτο τον Riot, να στείλει ένα πύραυλο στον πλανήτη του, ώστε να ξεκινήσει μια εισβολή!


Προσωπικά λάτρεψα την ταινία και ανυπομονώ για την επόμενη! Υπάρχει ένας λόγος που το Venom ήταν μια τόσο καλή ταινία και αυτός ο λόγος έχει όνομα, Tom Hardy! Ο Hardy "πούλησε" τρελά τον ρόλο του Venom, η φωνή, οι μεταμορφώσεις, η ερμηνεία, όλα ήταν άψογα! Το σενάριο μου φάνηκε τίμιο και μου άρεσε πολύ το σχέδιο του Villain, του Riot δηλαδή. Επίσης κλασσικά όπως συνηθίζει η MARVEL, στο τέλος είχαμε μια έξτρα σκηνή, όπου είδαμε τον Carnage (ας πούμε πως είναι ένας κόκκινος Venom) και αυτό με ενθουσίασε, διότι είμαι λιγάκι Fan!


Ο Tom κουβάλησε την ταινία, είμαι σίγουρος πως εάν κάποιος άλλος ηθοποιός έπαιρνε τον ρόλο, η ταινία είτε δεν θα ήταν και τόσο καλή, είτε αποτυχία! O Hardy ήταν ακριβώς ο άνθρωπος που χρειαζόμασταν!

MOVIE CULT RATING: 8.5/10


ΕΠΙΠΛΈΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ.

Σκηνοθεσία: Ruben Fleischer

Συμπρωταγωνιστές: Michelle Williams, Riz Ahmed, Scott Haze, Reid Scott.

Κατηγορία: Δράση, Περιπέτεια, Sci-Fi

Διάρκεια: 112 Λεπτά 

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 4 Οκτωβρίου, 2018

Βραβεία: 3 Νίκες, 9 Υποψηφιότητες

BOX OFFICE

Προϋπολογισμός: 100 Εκατομμύρια $

Σαβ/κυρ Πρεμιέρας (ΗΠΑ): 80 Εκατομμύρια $

Συνολικά (ΗΠΑ): 213 Εκατομμύρια $

Συνολικά Παγκοσμίως: 856 Εκατομμύρια $

Σχόλια